Komuniteti Aktiv

Ndërvepro në lojra shumëfishuese dhe në sajt


Kompjuteri Dhe Mobile

Luaj lojrat në çdo dispozitiv


Nuk Është E Nevojshme Pagesa

Lojrat më të mira në internet janë tani të lira.

Lojë Seksi Pa Lojë.

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Loja E Seksit Kung Fu Është Tani Në HTML5

Kur vjen puna te epoka e pornos Së Flash, shumë lojtarë u gëzuan të heqin qafe atë teknologji të vjetëruar. Megjithatë, ne nuk mund të mohojmë faktin se ka pasur disa lojra që ia vlejnë të luajnë në ditët e fundit. Në historinë e lojrave të të rriturve kur një zhvillues do të vinte dhe të ndryshonte industrinë me një projekt që ata e kanë bërë me pak nga kutia duke menduar. Një nga ato lojërat E Flash që do të mbahet mend përgjithmonë nga lojtarët e rritur të viteve 2010 është Loja E Seksit Të Vajzave Kung Fu.

Çfarë ka kaq të veçantë kjo lojë? Ishte një nga lojrat më të gjata kur filloi. Shumica e lojrave të tjera ose do të shfaqnin disa minuta argëtuese ose përsëritje të lojës, gjë që megjithëse dukej se kishte shumë karaktere, ajo kishte lëkurë të ndryshme në të njëjtën skenë seksi të luajtshme. Këtu Loja Seksuale E King Fu - së ishte ndryshe. Personazhi kryesor, Vajza E Kung-Fusë u desh të luftonte dhe të pallohej nga të gjithë llojet e armiqve të ndryshëm, secili me një grup të ndryshëm kinksash dhe fuqish që mund t'i përdornin në vaginën e saj të vogël. Dhe i duhej ti rezistonte të gjithëve., Tani, mos prit Ndonjë Lloj Vjedhjeje Të Madhe Auto 5 lojë. E thonë në ekranin e lojës. Kjo është një lojë rrotullimi, i njëjti mekanizëm lojërash që kemi pasur Në Super Mario. Por më lejoni t'ju siguroj se kjo është shumë më në rritje se Super Mario Bros

Loja E Seksit Të Kung Fu-Së

Kur të fillosh këtë lojë, do të mahnitesh menjëherë nga bukuria e karakterit kryesor. Ajo është një riinterpretim seksi i një Gruaje tradicionale Kineze, me flokë të kuqe, gjoks të madh të lëngshëm me thithka të mëdha, një kofshë, kofshë dhe lëkurë të zhveshur dhe me disa çorape që e bëjnë atë të duket kaq e ndyrë. Dhe pastaj loja thjesht fillon. Nuk ka porosi apo diçka të tillë. Do të ecësh derisa të përballesh me armikun e parë. Është e dobët, por përsëri do të të ngacmojë seksualisht shumë mirë. Në këtë lojë, nuk do të luftosh që të mos pallohesh. Do të luftosh për të ikur nga pallimi., Çdo krijesë që vjen në rrugën tënde do të të pallojë. Strategjia jote duhet të gjejë mënyrën më të mirë për t'i shpëtuar përdhunuesit. Do të ketë britha, palla të mëdha dhe madje edhe gra që do të të pallojnë. Do të pallohesh derisa të mbarosh lojën dhe do të duash çdo moment të saj. Seksi është i dizajnuar dhe i drejtuar. Pozicionet janë të mahnitshme, ka të gjitha llojet e lidhjeve të ndryshme shtesë, përfshirë BDSM dhe loja ka disa efekte të shkëlqyera të tingullit të cilat vetëm mund të të japin një orgazëm., Midis krijesave që po të pallojnë në lojë do të takosh bretkosa, fantazma, alienë, madje edhe motrën tënde djallëzore.

Loja Është E Lirë Dhe Vjen Në HTML5

Megjithëse kjo lojë filloi Menjëherë, ne kemi një ekip të aftë prapa vendeve tona dhe ata arritën të matin lojrat në HTML5. Mund ta luash direkt në serverat tanë dhe do të funksionojë në çdo pajisje që mund të përdorësh. Nuk do të të duhet të bësh asgjë para se të fillosh lojën. Thjesht shtyp butonin e lojës dhe u pëlqen aksioni. Nuk ka shumë liri në lojë, por kinksët janë interesantë, dhe nëse je një idiot për pornografi të hershëm, dije se kjo lojë do të konsiderohet e cilësisë së mirë në vitet e ardhshme., Loja në faqen tonë është e lirë dhe ne as që e monetizojmë trafikun e këtij serveri. Ne donim të krijonim një vend të shenjtë në të cilin të kursenim lojrat E Vjetra Flash të cilat meritojnë të mbahen për më shumë se vite. Kur ne do të ndryshojmë lojrat HTML5 për një brez të ri, ne do të bëjmë të njëjtën gjë me lojrat më të mira sot. Nëse keni luajtur në atë kohë, ejani dhe bëni një shëtitje prapa në korsinë e memories. Nëse nuk ke luajtur kurrë lojëra seksi para se të ndërrohet HTML5, atëherë do të impresionohesh se sa ndryshe duken. Dhe mos harroni se kjo ishte një nga lojrat më të mira në atë kohë., Pra, ne duhet të vlerësojmë se sa shumë industria ka evoluar në vitet e fundit. Edhe pse ky vend duket shumë i thjeshtë, më lejoni t'ju siguroj se ju do të keni të gjitha veçoritë e sigurisë që ju duhen për një përvojë diskrete dhe absolutisht të sigurt loje. Shijojini lojërat e pornos në Lojën E Seksit Të Kung Fu - së.

Luaj Falas Tani